2015. január 7., szerda

Egyszer volt... lesz... csak

Sokat gondolkodtunk, hogy mi is legyen 2015 első bejegyzése. Talán vonjunk mérleget az óévről, ahogy sok blogger teszi? 
Igen, talán megtehetnénk, de nem fogjuk, hisz oly sok könyv vár még kiolvasásra, oly sok sorozat maradt függőben, és ezért nem látjuk értelmét 2014 lezárásának. 
Ezért inkább csak csendben elfogadjuk, hogy elkezdődött egy újabb év, és tovább írjuk a mi kis blogunkat. 
Nem tévedés, igen, tényleg kicsit írtam. Hisz hol vagyunk mi még látogatottságban másoktól. ( bár ők már évek óta csinálják :P ) De sosem volt célunk senkivel versenyre kelni, hisz a net hatalmas, van hely mindenkinek, nem kell egymással rivalizálnunk. 
Egy dolgot azért mégiscsak meg kell hogy jegyezzünk 2014-ről. Nem is megjegyzés, inkább köszönet az amivel tartozunk. Mégpedig azoknak, akik rendszeresen látogatják a blogunkat.  :)
Egy szó, mint száz nem adjuk fel, és megyünk tovább ezen az úton 2015-ben is.

Jelszavunk változatlan: Mert egyetlen könyv sosem elég.

És, mi mással is kezdhetnénk, mint azzal, hogy megnézzük/megmutatjuk nektek, milyen megjelenések várhatóak a közeljövőben, mert hegyekben állhatnak a könyvek az asztalunkon, de mégis egy igazi könyvmoly állandóan azt lesi, milyen újdonságok lesznek, mi fog megjelenni, csendben reménykedik, hogy egy hőn áhított könyv folytatása kiadásra kerül. Most az előrendelési listákból szemezgetve megpróbálunk nyújtani némi ízelítőt, elsőként kis hazánkból.  




Nicole Williams - Crush - Zuhanás

Könyvmolyképző Kiadó 
Várható megjelenés: 2015.01.12.

Lucy nem éppen arról álmodott, hogy új iskolában kezdje az utolsó évet. Arról pedig pláne nem, hogy a gimi rosszfiúja, Jude Ryder miatt a Southpointe's gimi minden diákja ribancnak tartsa már az első napon. De csak a céljára összpontosít. Balerina szeretne lenni, s nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon. Egészen addig, amíg újra Jude-ba nem botlik.
A srácnak priusza van - igazi priusza - ami hosszabb, mint egy végzős záródolgozat, és olyan hangulatingadozása, ami kellemes társaságból hirtelen veszélyessé változtatja. A nevét isten tudja, hány lány sóhajtotta, kiabálta és átkozta már. Olyan, mint egy halálos kór, amit arra teremtettek, hogy tönkretegye a Lucy-féle lányok életét. És ezt el is mondja neki.
De míg a pletykák féktelenül terjednek, és többek jó hírnevét tiporják sárba, Lucy nem figyel Jude figyelmeztető szavára. Tragédia készül?


Nancy Madore - Enchanted again - Újra megigézve

Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2015.01.30.


A Megigézve elsöprő sikere után Nancy Madore e briliáns második kötettel tesz eleget a folytatásért áhítozó rajongók kérésének. Az észveszejtően érzéki, remekbeszabottan romlott és kétségkívül komorabb történetek ezúttal klasszikus mondókák modernkori értelmezései.


Ismerjék meg Dant, az ezermestert, akinek a szerszámosládája tele van meglepetéssel… Georgie Porgie-t, aki már nem az a fiú, aki megelégszik a csókkal… Jessicát, aki két férfi között őrlődik, és nem biztos, hogy jól dönt… Petert, akinek libidóját fellobbantja felesége elmélázó tekintete… És a többi izgalmas szereplőt, akik felébresztik az olvasókban szunnyadó felnőttet…


Hank Phillippi Ryan - A másik nő

Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2015.04.03.

Jane Ryland csillaga felfelé ível a televíziós riporterek között... amíg egy nap nem hajlandó kiadni informátora nevét, és emiatt mindent elveszít. A kegyvesztett újságíró nem elégszik meg az unalmas feladattal, amit rásóznak, így hamarosan nyomozni kezd az egyik szenátorjelölt szeretője után - és már csak néhány nap van hátra a mindent eldöntő választásokig.
Jake Brogan, a bostoni rendőrség nyomozója egy gyilkosra vadászik. Már két azonosítatlan női holttestet is találtak hidak közelében, így a detektívet folyamatosan újságírók hada követi, hogy árulja el, valóban a "Hidas Gyilkos" vadászik-e a fiatal bostoni nőkre.
A holttestek száma egyre nő, a választás pedig közelebb van, mint gondolnánk. Jane és Jake rájönnek, hogy a két ügy kapcsolatban áll egymással. Úgy tűnik, olyan gyilkossal állnak szemben, aki bármire hajlandó, csak hogy elkerülje a botrányt.
Mocskos politika, piszkos játszmák és megdöbbentő fordulatok. A másik nő - egy lebilincselő sorozat első kötete! Csábítás, árulás és halál - a győzelemhez ezúttal sokkal többre lesz szükség egyszerű szavazatoknál.


J. Lynn (Jennifer L. Armentrout) - Wait for You - Várok rád

Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2015.01.09.

A 19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…


Tamara Webber - Breakable - Törékeny

Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2015.01.30.

Landon Lucas Maxfield gyermekként azt hitte, tökéletes az élete, és örömmel nézett a reményteljes jövő elébe – mígnem egy tragédia szétzúzta a családját, és kételyeket ébresztett a fiúban mindennel szemben, amiben addig hitt.
Nem akart mást, csak maga mögött hagyni a múltat. Miután megismerkedett Jacqueline Wallace-szal, könnyen jött a vágy, hogy mindazzá váljon, amit a lány igényel…
Már amennyire könnyen jöhetett annak a férfinak, aki megtanulta, hogy a lélek törékeny, és hogy mindazt, amiben reménykedünk, egy szempillantás alatt elragadhatják tőlünk.



Susan Ee - World After - Túlélők

Könyvmolyképző Kiadó
Várható megjelenés: 2015.01.16.

A nagysikerű akció-fantasy, az Angelfall folytatásában az angyalok dúlásának túlélői igyekeznek összefogni mindazt, ami megmaradt a régi világból. Mikor egy csapatnyi ember foglyul ejti Penryn húgát, Paige-et, azt gondolván, hogy egy szörnyeteg, a dolog elfajul és vérfürdőbe torkollik.

Paige eltűnik. Az emberek halálra rémülnek. Anya szíve majd megszakad.

Penryn fel-alá autózik San Franciscóban, a húgát keresve. De miért olyan üresek az utcák? Hová tűntek az emberek? Kutatás közben belebotlik az angyalok titkos tervébe, kezdi megérteni, hogy mi mozgatja őket, és teljes szörnyűségükben felsejlenek előtte rettenetes szándékaik.

Rafi eközben a szárnyait igyekszik visszaszerezni. Azok nélkül nem térhet vissza az angyalok közé, nem foglalhatja el az őt megillető helyét az élükön. Ha aközött kell választania, hogy visszaszerzi a szárnyait vagy megmenti Penryn életét, vajon hogy fog dönteni?


Jennifer Probst - Keresd a tökéletest

Libri Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2015.01.30.

Az egyre népszerűbb házasságközvetítő remekül működik Verilyben, és Kennedy Ash hihetetlenül eredményesen végzi munkáját. Álomrandikat szervez, keze között még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak, és sosem retten vissza a nehézségektől még akkor sem, amikor jelentkezik nála Nate Ellison Raymond Dunkle, aki atomtudós és mérhetetlenül ellenszenves ember. Kennedy megfogadja, hogy átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti Verilyben. Bár Kennedy magabiztosságot és szexuális vonzerőt sugároz, zavaros múltja miatt tele van bizonytalansággal. Amikor rájön, hogy benne és Nate-ben rengeteg a közös, és tökéletes párt alkothatnának, vajon képes-e hallgatni a szívére? Vagy félelmei miatt a partvonalra kényszerül, és onnan kell figyelnie, hogy Nate megtalálja a szerelmet valaki mással?


Jennifer Probst - Keresd az alkalmat

Libri Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2015.01.12.

Verilyben sikeresen működik a házasságközvetítő, amelyet Kate Seymour irányít két barátnőjével karöltve. Kate nem pusztán okos üzletasszony, de titkos erő birtokában is van: amikor a szerelem ott vibrál a levegőben, akkor mintha áramütés érné. Ezt érzi, amikor találkozik Slade Montgomeryvel, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéddel, aki egy napon beront a házasságközvetítő irodába, és bizonyítékot követel: nem teszik-e tönkre az ő sérülékeny húgát, aki Kate legújabb ügyfele? Kate csak úgy tudja meggyőzni a férfit arról, hogy ő nem csaló, ha megtalálja neki álmai asszonyát. De vajon sikerül-e Kate-nek megtartania a két lépés távolságot, amikor a férfi olyan hatással van rá, hogy szinte remeg a lába a jelenlétében? Vagy talán a házasságközvetítő is révbe ér egyszer?


Giorgia Cates -  A szerelem szépsége

Ulpius-Ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2015.01.15.

Örök boldogság… De lehetséges ez az ő múltjával?

Az amerikai szépség és az ausztrál nőcsábász különleges románca folytatódik a sorozat utolsó részében.

Jack McLachlan álmodni sem merte volna, hogy ilyen elégedett lehet az életével. Utolsó és örök párjában, Laurelyn Prescottban megtalált mindent, amiről eddig azt sem tudta, hogy vágyik rá. Bár szerelme oldalán gyönyörűnek látja a jövőt, a mézeshetek varázsa gyorsan elillan, amikor a férfi sötét múltja beárnyékolja a gondtalan jelent. Szeretné távol tartani Laurelynt korábbi életétől, de erőfeszítései hiábavalónak bizonyulnak, mert a tegnap bűnei újra kísértenek.

Vajon lehetséges számukra holtig tartó boldogság a férfi múltjával?…


A. O. Esther - Gombnyomásra

Decens Magazin Média Kft.
Várható megjelenés: 2015.01.12.

A 19 éves Mia Milton élete fenekestül felfordul, amikor álmában megjelenik dr. Cohen, a halott tudós szelleme, és arra kéri, segítsen befejezni a munkáját, amely egy gombnyomásra megváltoztatja majd a világot…
2222-ben járunk, Manipura városában. A Föld már nem hasonlít régi önmagára. A húsz évvel korábbi Dimenzióváltás óta az emberek látják egymás auráját, így nem titok többé, kinek mit rejt a lelke. A „jók” megalopoliszokba gyűlnek és energiafalakkal veszik körül magukat, a „rosszakat” pedig száműzik a vadonba. Míg a fal egyik oldalán tengernyi luxusban élnek az emberek, a másik oldalon éhínség, nyomor és katonai vérengzés tizedeli őket.

Mia tisztában van azzal, mit kockáztat, amikor a szellem utasítására sírt rabol és betörést követ el, mégis jeges zuhanyként éri a hír, miszerint kettős gyilkossággal vádolják. Menekülnie kell hát a rengetegbe, holott ártatlan. A sors Liam Blackwood, a fejvadász karjába sodorja, aki zsigerből gyűlöli a manipuraiakat, miközben súlyos adósság nyomja a vállát bajba került öccse, Russel miatt. Döntenie kell, hogy a becsületére hallgat és a lány pártjára áll, vagy inkább a Mia fejére kitűzött vérdíjjal menti saját bőrét.
Eközben a rémséges vadonban, a Hobbs-birtokon élő két fiatal lány, Ruby és Stella arról álmodnak, hogy szerencsét próbálnak a csillogó nagyvárosban. Munkát vállalnak odaát, ám hamar rájönnek, hogy a mesés aurák fénye súlyos titkokat rejteget. A felismerés sajnos későn érkezik, és a lányoknak küzdeniük kell, ha élni akarnak.

A vadonban szüntelenül tart a vérontás, gyilkos mutánsok szedik az áldozataikat, akiket mesterségesen tenyésztett ki a katonaság a népesség-szabályozásra. Dylan, Mason és Liam gyerekkori jó barátok, akik a Hobbs-birtokon élők biztonságát vigyázzák, ám ők sem számítanak a lavinára, amit a Milton-lány üldözése eredményez, és ami mindannyiuk életére hatással lesz.
A halálesetek sorra követik egymást. Mia egyre mélyebbre merül a látomásokkal teli rejtélyben, miközben a világ véres valósága is fenyegeti. Öl vagy megölik – nincs más választása, miközben a fojtogatóan sötét múltjából előtörő démonjai is kísértik.
Hőseink útjai ezúttal két, egymástól merőben különböző világba vezetnek. Miközben a halál számolatlanul szedi áldozatait, és az élet oly szívbemarkoló csapásokat mér rájuk, mi más segíthetné őket tovább, mint az élet egyszerű szépségeibe vetett hit, a tábortűz hevében sistergő erotika és a latin ritmusra ringatózó szerelem?
Kedves Olvasóm, készen állsz a nagy utazásra?


Kristen Proby - Velem Seattle-ben

Ulpius-Ház Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2015.01.12.

Hogy a tengerparton összeakadjon egy szexi idegennel, nem szerepelt Natalie Conner terveiben azon a békés, fotózásra alkalmas reggelen. És ugyan mi a csudáért gondolja azt a férfi, hogy Natalie pont őt akarja fényképezni? Ki ez a pasas egyáltalán? Bár az tagadhatatlan, hogy dögös és hihetetlenül romantikus - gyógyír lehetne Natalie sebzett lelkére.
Luke Williams másra sem vágyik, mint hogy legyen egy kis nyugalma, úgyhogy látva az arcára irányuló kamerát, éktelen haragra gerjed. Amikor azonban rájön, hogy a lánynak fogalma sincs az ő kilétéről, felébred benne a kíváncsiság, mi több, elbűvöli a fotózó szépség. Natalie-nak szexre termett a teste, igéző az ajka, és Luke képtelen betelni vele, de még nem jött el az idő, hogy elárulja a lánynak, ki is ő valójában.
Ám Natalie nem ostoba, és nehezen viseli a titkokat és a hazugságokat. Vajon mi történik majd, ha kiderül, mit rejteget Luke?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...