2014. december 30., kedd

K. Bromberg - Szükség (Driven)



Író: K. Bromberg

Cím: Szükség (Driven)

Sorozat: Szükség - Trilógia #1 (Driven)

Kiadás éve: 2014

Műfaj: Erotikus

Értékelés:

                 


Rylee Thomas hozzászokott ahhoz, hogy ura minden helyzetnek. De hamarosan találkozik egy férfival, akivel élvezet elveszíteni az irányítást…
A pajkos mosolyú és fájdalmasan jóképű Colton Donavan számára kihívást jelentek, mert olyan világban él, ahol minden nő őt akarja. Én vagyok a szabályt erősítő kivétel. Megszokta már, hogy az élet minden területén pontosan azt kapja, amit akar. Ő a vakmerő férfi, aki mindig az irányíthatóság és irányíthatatlanság közötti szűk mezsgyén jár, akár a pályán dönget, akár azon kívül.
Colton úgy robban be az életembe, mint egy tornádó: felemészt minden kontrollt, feszegeti a sebezhetőségem korlátait, és kérlelhetetlenül behatol a sebzett szívem köré font védőháló mögé. Széthasítja azt a világot, amit olyan óvatosan, rendezetten, kiszámíthatóan, fegyelemmel építettem fel.
Amit ő akar, azt nem tudom neki megadni, amire nekem van szükségem, azt ő nem adhatja meg. De ha már egyszer a finom külső mögött megpillantottam lerombolt lelkének rejtett sötét titkait, vajon el tudok sétálni tőle?

A szexuális vonzalom tagadhatatlan. Mind a ketten kétségbevonhatatlanul vágyunk az irányításra. De ha e két világ összecsap, elég lesz-e a vonzalom arra, hogy összekössön minket, vagy a ki nem mondott titkok és a konok csaták végül arra késztetnek, hogy elváljanak útjaink?





Shadow véleménye:

És igen,igen, igen……

Nem véletlenül került ez a könyvsorozat korábban már az ajánlóink közé, ugyan igaz, hogy akkor még angol nyelvűként, de akik akkor felkapták rá a fejüket, csupán csak a fülszövegeket olvasva, azoknak imáik meghallgatásra találtak, és az Ulpius-Ház kiadónak köszönhetően, már a kezükben tarthatják az sorozat első részét, magyarul.

Ebben a sorozatban minden megvan, amitől visongva rohanunk a képzeletbeli gardróbunkba, a sérült pasi megmentő kis pakkunkért. Mert, hát legyünk őszinték, legalább mi csajok, így egymás között. Imádjuk az ilyen történeteket, ahol a dögös főhősünknek valami lelki nyomora van. Gondoljunk csak vissza, hány, meg hány hasonló történeten, sorozaton vagyunk túl ebben a témakörben, és mégis belekezdünk újra meg, újra, hogy néha utálva, néha olvadozva, imádva a pasit, de körömrágva várjuk, hogy mi fog kisülni a történetből. Persze, tisztában vagyunk a végkifejlettel, hisz százszor, ezerszer olvastuk már ezt a sémát, de mégis mindig sikerül elvarázsolódnunk. És, ez ennek a sorozatnak a kapcsán sincs másképp.

Adva van nekünk egy igazi playboy, egy rossz fiú, és egy kicsit visszahúzódó, ámde egyszerű lány. Kész Hollywoodi álom, nemde? Mindkettőnek megvan a maga keresztje, de persze mindkettő kitart, a maga elvei mellett ameddig csak tud. Az elvek mindaddig nagyon szépen hangzanak, míg egymás közelébe nem érnek, mert akkor jön a nagy bumm, és egymás nélkül nincs tovább. Mondhatnánk, hogy jaj, de uncsi sablon, ezerszer láttuk már, de ki tudja miért, mégis sóhajtva lapuzunk, és tovább olvassuk a történetet.

Colton Donavan, pont az a típusú pali akiért és személy szerint cseppfolyóssá tudnék válni.  Oké, oké tudom, hogy szinte minden könyves pasira ezt mondom, de ez a pasi mégis olyan hűha nálam. Imádom az e fajta rossz fiúkat, akiknek ott virít a homlokán nagy betűkkel, hogy VESZÉLYES. A pasi az maga valami szívdöglesztő. Semmi faxni, se három részes öltöny, se csili-vili iroda. Dögös test farmerba és pólóba csomagolva, legalábbis többnyire. Na és az a versenyző ruha? Hát ki a csoda tudna ellenállni egy olyan fickónak, aki 300 km/órával hasít egy versenypályán? Én tutira nem.

Dögös test, gyönyörű szemek, tetkó, adrenalin függőség? Megvettem. :D

Egyszerűen levett a lábamról. Hisz megtestesíti mindazt, amiről egy nő éjjelente álmodhat.
Meg kell mondanom, hogy egy nap elég volt kiolvasnom a könyvet, de máris többet akarok belőle.
Néha elgondolkodom, hogy mi csajok, miért imádjuk ezeket a könyveket, ahol a főhősnő, kicsit suta, kicsit félszeg, kicsit hétköznapi. A dolog nyitja tálán ott rejtőzik, hogy könnyen azonosulunk vele. És hacsak pár órára is, de elhisszük, hogy nekünk földi halandóknak is megadathat egy ilyen elit ligás hím.

Rylee Thomas a maga egyszerűségével varázsolja el Coltont a híres autóversenyzőt. Bár szerintem, ha Coltont kérdeznénk, akkor inkább azt mondaná, hogy a teste az, ami megfogta, főleg az első találkozásukat tekintetbe véve. De ahogy haladunk a történetben rájövünk, hogy bár nagyon-nagyon erős köztük a kémia mégis inkább a személyiséghez van ennek a bazi nagy vonzalomnak köze. Azt azért meg kell hagyni, hogy az oldalakról süt a köztük lévő szexuális vágy. Rövid idő alatt kialakul köztük ez a se veled, se nélküled kapcsolat. Rylee is sérül ezt meg kell hagyni. Mardossa a bűntudat, és előszeretettel dagonyázik is az önsajnálatban. Képtelen elengedni magát. Állandóan hagyja, hogy visszakússzanak az életébe a múlt árnyai. Ugyan küzd ellenük, de néha hasztalan ez a küzdelem. Folyamatosan összehasonlítgatja a dolgokat, szinte már patikamérlegre tesz mindent. Engem személy szerint helyenként nagyon idegesített, hogy mindent túlagyal. Ennek ellenére azért mégis egy kedvelhető főhősnő, hisz ha kell, gond nélkül kiosztja Coltont. De ha mégis elbizonytalanodna, akkor ott van neki a legjobb barátnője, Haddie, hogy visszarugdalja a seggét a magabiztos nő útjára.

Az írónő valami hihetetlen érzékkel ragadta meg a Rylee és Colton közti vonzalmat és a szex jelenetek ehhez mérten igen tüzesre sikerültek. Bátran merem azt állítani, hogy szinte szikrákat szórtak a lapok. Nincs üresjárat, eltúlzott leírások arról, hogy milyen nagy, vagy hosszú az a bizonyos hímtag, csak nagyon élethű leírások ezekről a heves együttlétekről. Bár itt engedtessék megjegyezni, hogy szorult ebbe a történetbe mégis némi BDSM beütés, hisz Colton folyamatosan irányítani akar, és ezt az irányítást igyekszik is megtapasztaltatni Ryleeval.

Igazi hullámvasút ez a történet, olykor magasan szárnyalhat az olvasó, majd hirtelen a mélybe taszítva találhatja magát. A főszereplők közti viszony olyan gyorsan változik, hogy csak kapkodhatjuk a fejünket. Ez a könyv kellemes elegye a A férfi és a Szürke ötven árnyalata sorozatnak, és még sok más hasonló sorozat vonásait is felfedezhetjük benne, de aki kedveli ezeket a sorozatokat, azoknak ettől nem lesz kevésbé élvezhető ez a könyv/sorozat.

Egy kiborító dolog azért mégis van a könyvben, és ez nem más, mint a VÉGE!
Ezt nagyon elcseszted ACE!

Mi meg itt maradtunk, és a körmünket rághatjuk a függővégtől, a következő rész megjelenéséig .













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...