2014. október 12., vasárnap

Közelgő és Friss Megjelenések

Nem múlhat el vasárnap a közelgő és friss megjelenések nélkül. Ezúttal elég széles lett, a műfajokat tekintve, ez a kis felsorolás, és találhattok köztük olyan írókat is, akik neve nem ismeretlen  kis hazánk könyvmolyainak köreiben. Jó olvasást mindenkinek. :)


Carter Quinn - Vanished

M/M Romantika! 
Henry Cooleynak remek barátai, és jó élete van. Biztos a munkájában, és a párkapcsolatában. Ő és Tom, az ő élete szerelme, párként készülnek megünnepelni az első húsz évük évfordulóját.
A fiuk CJ, másod éves a Cal Art-on. Henry egyetlen baja a növekvő elégedetlensége, a munkájával, és azzal a ténnyel, hogy Tom szülei még ennyi év után is gyűlölik őt. Legalábbis csupán ezek a problémái, míg egy reggel felébredve, felfedezi, hogy Tom eltűnt.











Michelle A. Valentine- Rock My Body (Black Falcon #4)

Tyke Douglasnek elege van abból, hogy ő az a ragasztó ami összetartja a világ ledögösebb bandáját. Ha a többi srác azt csinálhatja amit akar, akkor ő miért nem tehetné? Arra készül hogy egy fokkal magasabbra, és egy teljesen új szintre emelje az őrült Black Falcon világát. 

Francine Mead maga mögött hagyta mocskos múltját, és eltökélt szándéka, hogy másoknak mellé állva segítsen leküzdeni az ő démonjaikat. Új életének első lépése, egy munka, függőségi tanácsadóként, ahol mentorként tud keresztül segíteni másokat a küzdelmeiken. Francine a sosem várt visszaesés csábításával találja szemben magát, amikor az első híres ügyfele, Tyke Douglas belép az ajtaján. Bajban van, mihelyst először megpillantja őt. 

Mind Tyke, mind pedig Francine is tudja, hogy köztük egy kapcsolat katasztrófális lenne, mégis minden találkozással a dolgok köztük egyre hevesebbé válnak, amely lehetetlenné teszi, hogy tagadják a köztük lévő vozódást. A határok kereszteik egymást, a vágy fokozódik, és ez mindkettőjük akaraterejét próbára fogja tenni. 

A regény főszereplője, Tyke Douglas, a Balck Falcon basszusgitárosa, és az ő könyve a sorozat befejező része.


Kristine Mayer -  Trust Me (Trust #1)

Egy szívfájdalommal és veszteséggel teli év után, Allison Scott elvonul, és érzelmileg kikapcsol. Mikor  végül készen áll az életét előremozdítani, belevág egy "menekülő" vakációba Miamiba, és elhatározza, hogy begyógyítja múltjának minden fájó emlékét. 

Damien Welsnek is tragikus a múltja, mivel elhagyta egy érzéketlen és távolságtartó személy. Azonban, abban a pillanatban, hogy meglátja Allisont, megmagyarázhatatlan módon vonzódik hozzá, és ő egy olyan ember, akit semmi sem állíthat meg, hogy megszerezze amit akar. 


Egy naplementében tett séta összehozza őket. Allison tagadhatatlan vonzalmat érze Damien iránt, de vonakodik bárkit is közel engedni magához. Damien mindent meg fog tenni, hogy Allison az élete része maradjon, de lehet, hogy a túlvédelmező, és hatalmaskodó viselkedése éppen ami eltaszítja őt. Amikor Damien sötét múltja kezd összeütközni a jelenével, Allison élete veszélybe kerül. Damiennek biztonságban kell őt tartania, de vannak dolgok melyeket ő sem irányíthat. 


Becca Fitzparick - Black Ice 

Néha néhéz a veszélyt addig észrevenni....amíg már túl késő.

Britt Pfeiffer a Teton Range gyakorlott túrázója, de amikor ex-barátja, aki még kísérti minden gondolatát, arra kéri hogy csatlakozhasson hozzá, elutasítja. Mielőtt Britt felfedhetné Calvinnek az érzéseit, egy váratlan hóvihar arra kényszeríti, hogy menedéket keressen egy távoli kunyhóban, és elfogadja a két nagyon jóképű lakó vendéglátását, de ők szökevények, és túszul ejtik őt. 

Britt az életéért cserébe beleegyezik, hogy levezeti a férfiakat a hegyről. Miután útnak indulnak, Britt tisztában van vele, hogy elég hosszú ideig életben kell maradnia, hogy Calvin megtalálhassa. A feladat még bonyolultabbá válik, amikor Britt egy sorozatgyilkosság dermesztő bizonyítékaira lel, melyek ott történtek...és emiatt a felfedezés miatt, ő válhat a gyilkos következő célpontjává.


De semmi sem az aminek látszik, Titkokat rejtenek a hegyek, és Mason, az ő egyik elrablója is. A kedvessége összezavarja Britt-et. Ő egy ellenség? Vagy egy szövetséges?  


Raine Miller - My Lord (Rothvale Legacy #2)

Felbecsülhetetlen értékű festménynek....
A mester keze munkája...
Két évszaddal azután került elő, hogy elkészült...
A festmény oly módon nehezítette meg a Lord életét, melyet sosem képzelt volna. Valójában ezért a bonyodalomért az életében egy gyönyörű művészeti szakértő a felelős a Londoni Egyetemről. 
Egy dologban azonban biztos. Mielőtt Gabrielle Hargreave-et megpillantotta azon a viharos nyári éjszakán, sosem érezte ilyen jól magát. A sebzett szívével együtt a feje tetejére állította az életét. De Gabriellea ésszerű az ő sebzett szívével, és retteg ismét kockára tenni egy olyanért, mint Ivan. Fájdalmat fog neki okozni, ahogy mások is? Vagy Ivan Everley több, mint egy parancsolgató férfi szépség főúri csomagban? 
Ő azt fogja mondani, hogy ez ő, és tudja hogyan összpontosítson a játékra, amikor számít. Az igazságot azonban elhomályosítja az a két probléma, ami készülőben van, egy dolog azonban biztos. Ivan meghatározta a célját, és biztos benne hogy győzelmével Gabriellát az ő egyetlen Lady Rothvale-jává teszi. 
Egy szerelem bármi áron...
Összefonódott életek, az idők során...
A szív felfedezései, és rejtett kincseinek feltárulása...


Katie Ashley - Melody of the Heart (Runaway Train #3.5)


Ahogy a rolling Stones magazin a sikeres rock sztár házasságokról készít elő egy számot, leülnek Brayden és Lily Vanderburggal. Végtére is, ők már tizenöt éves koruk óta egy párt alkotnak . De több van az ő történetükben mint a meglátni és megszeretni, és attól fogva boldogan élni, mert a boldog egymásra találás előtt volt egy aprócska kitérő. Jelenükből visszatérve a múltba, Brayden és Lily megosztja töretlen szerelmük történetét. 








Jennifer Probst - Executive Seduction

Logan Grant tudta, hogy Chandler maga a baj, amint megpillantotta. Egyet értett az üzleti javaslatával, mert akarta a garantált profitot... és akarta Chandler Santellt. De a szerelem veszélyes játék, a kapzsiság és a hatalomvágy kijátszhatja a háttérben. MEgéri kifizetni milliókat, de csak ha a férfi igényt tarthat az ő szívére. 
Chandler Santell sikeresen kerülte el gazdag, és befolyásos embereket, akik jobban hisznek a pénzben, mint az emberekben. De amikor a Jóga és Művészeti Központja a pénzügyi csőd szélére jut, csak egy ember van aki segíthet neki: Logan Grant, a pénzügyi élet legkönyörtelenebb vezérigazgatója. Ő az egyetlen reménye, és kész megtenni bármit, hogy megmenthesse az álmát. 
Valóban bármit.





R. K. Lilley - Mr. Beautiful (Up In The Air #4)

R. K. Lilley blogjáról: A Mr. Beautiul egy pasi szemszögű regény az Up In The Air (Felpörgetve) sorozatban, ami James, és Stephen történetét meséli el, valamint egy nő megingathatatlan szerelmét, mely őket kettőjüket egy családdá tenné. Kövesd nyomon az össze szereplőt az Up In The Air világát a Trilógiát követő években, James, Stephan, Frankie, Tristan és Akira szemszögéből. 










J.R. Ward - Immortal (Fallen Angels #6)

Ez egy olyan világ, ahol a bűn és a megváltás összecsap. Ez egy olyan világ, ahol egy kiábrándult bukott angyal küzd a hét főbűnnel, és a hét kiválasztott lélekkel. A lenyűgöző Immortal egy lebilincselő sorozat, ami "megváltoztatta a paranormális romantika arculatát"(Suit101.com) egy olyan különleges lezárás érkezik, melyben még a hős is vonakodik, hogy az emberiség megmentője legyen...








Christina Lauren - Sublime 

Amikor Lucy kisétál a fagyos erdőből, csak egy selyem ruha, és egy szandál van, és fogalma sincs hogyan került oda. De amikor meglátja Colint, biztosan tudja, hogy miatta van itt. 

Colint még sosem bűvelte el úgy lány, ahogyan Lucy. Életük napról-napra fonódik össze, és még akkor is, amikor Lucy egyre inkább emlékezni kezd az életére - és a halálára, - még akkor sem hajlandó egyikük sem feladni, azt amijük van, nem számít ez mennyire lehetetlen. És amikor Colin úgy véli, hogy van arra mód, hogy fizikailag is Lucyval legyen, a halál peremére sodorja magát, és ahol az ő létezése és Lucyé fedi egymást, azoknak a röpke lopott pillanatoknak öröme elnyom mindent a külvilágban. De vannak sorsok melyek nem keresztezheti egymást....





Jamie McGuire - Apolonia

"Megöltek, de túléltem"


Három évvel azután, hogy meghiúsította saját gyilkosságát, Rory Riordan még mindig nem bízik senkiben. Sem Dr. Z.-ben, a különc főiskolai professzorban, aki a szárnyai alá vette, sem Benjiben, a megnyerő, és vonzó osztálytársában aki ragaszkodik hozzá, hogy kövesse őt, és természetesen Cy-ben sem, a gyönyörűen rejtélyes, és titokzatos fiúban, aki Dr. Z Asztrobiológia osztályában az első sorban ül, és túl sokat kérdez. 
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...